top of page

Problemløser, Madhuset tatovering og JA-menneske - Møt André Waage

Oppdatert: 17. apr.

André Waage (30) har hatt en tøff barndom og turbulent ungdomstid. I Madhuset har han funnet sin plass med gode kollegaer og trygge rammer. Han kan også glede seg over hverdagen og fremtiden sammen med sønnen Theo på 10 år. Bli bedre kjent med André, driftskoordinator i Madhuset.


André i Madhuset, jobber i et cateringfirma i Kristiansand

I 2021 fikk han jobb på Hamar, hvor Madhuset på den tiden drev en restaurant. Storebroren Stian fikk han ned fra Tromsø, og han beskriver Tingnes i Hamar som en idyllisk og fin plass. I restauranten med utsikt over Mjøsa, jobbet han i bar og som servitør. Etterhvert ble store deler av arbeidsdagene hans fylt med frakting fra produksjonskjøkken i avdeling Østlandet til avdeling Kristiansand. "Jeg er liker best når det er litt hektisk, og trives godt bak rattet", sier André. Han ble senere flyttet til Kristiansand, hvor han nå jobber som driftskoordinator. Her kjører han cateringleveranser, rigger og fikser ting på bygget hvor Madhuset holder til, i KRS Live.


Verdens beste jobb

En variert arbeidsdag trives han godt med. Han syntes det er gøy å se hvordan MH har utviklet seg fra når han startet, til hvordan det er i dag. "Tror ikke du finner en bedre arbeidsplass" sier han. "Med kollegaer, arbeidstider og oppgaver - det er verdens beste jobb".


Merkevare bilder, branded, Madhuset, Catering

André er også sjef for festkomiteen og arrangerer sosiale sammenkomster internt for ansatte. Han er glad i å være sosial, og er flink til å inkludere alle. Han har blant annet arrangert bowling og minigolf - det neste er gokart.


En del av Madhuset - for alltid

En dag spurte André sjefen Svein om fri fra jobb i en måneds tid, fordi han skulle på TV-innspilling.

Svein spøkte med to betingelser. Om han skulle på TV så skulle han 1) oppføre seg, og 2) tatovere Madhuset på kroppen for å bruke som reklame. Spøk ble fort til alvor da André sendte et bilde til Svein av at han satt i stolen på tattoversingstudioet. Slik ble André en del av Madhuset, for alltid.


tattovering på halv av Madhuset ansatt

Topp 3 fra André


  1. Fangene på fortet - "Vi arrangerte en sommerfest for et elektrikerfirma i sommer sammen med Haubitz Hall på Odderøya. Her stelte vi i stand til "Fangene på fortet", et sosialt konsept med fokus på teambuilding. Vi plasserte ulike poster med oppgaver rundt på flotte Odderøya, blant annet inne i bunkere som er i fra krigen. Jeg stod på posten med melkespann-holding, noe som var veldig morsomt."

  2. Palmesushelga - "Denne helga er like gøy hvert år. Madhuset har de siste par årene vært ansvarlig for blant annet matserveringen på VIP-området under Palmesus. I tillegg til alle andre cateringleveranser, er dette en av de mest heftige og gøyeste helgene i året."

  3. Næringsforeningen - "Det var på sensommeren i fjor hvor Næringsforeningen hadde sommerfest på festningen i Kristiansand med rundt 700 mennesker. Madhuset serverte Asian Fusion buffet, min favorittmeny, så denne må selvsagt på topp 3!"


Her er video fra "Fangene på fortet" på Odderøya og flotte Haubitz Hall.


"André er et JA-menneske!"

"Han har en viktig rolle hos oss, både i sine faste arbeidsoppgaver, men også at han er svært fleksibel og kan hjelpe med nesten "hva som helst". Han har et stort hjerte for de han har rundt seg, og han er en viktig bidragsyter for det gode arbeidsmiljøet i Madhuset. Det er alltid liv og røre der André er", sier daglig leder, Line Byremo.


"Jeg syntes det er fullstendig galskap at André har tatovert Madhuset, men jeg er samtidig litt stolt. Det må jo bety at han har det greit sammen med oss!"

Mann og dame klemmer. Hyggelig kollegaer


239 visninger0 kommentarer

Comentarios


bottom of page