top of page

Møt Hilde - vår bryllupskoordinator

Etter å ha levert catering, servitører, servise og mer til over 80 bryllup i sommer, er det på tide å introdusere vår bryllupskoordinator, Hilde Abrahamsen. Hilde startet i Madhuset september 2022, og har siden da hatt fokus på alle bryllup booket gjennom Madhuset.

I løpet av sommeren 2023 har Hilde koordinert 80 bryllup som har booket gjennom Madhuset. Det har vært feiringer med alt i fra 19 til 130 personer.


De fleste bryllup har et likt utgangspunkt, men ikke et bryllup er likt det neste, og hun setter pris på det unike ved hvert selskap. Jeg syntes det er spesielt gøy når folk tenker utenfor boksen, og gjør noe litt annerledes, sier Hilde.


Noe av det gøyeste er å få være med å tilrettelegge og og muliggjøre brudeparets visjoner, sier Hilde. Etter planlegging og gjennomføring av ulike bryllup, er det de personlige og individuelle særpregene som er spesielt gøy å se komme til live. Hun husker spesielt godt et bryllup hvor brudeparet ankom middagen på vannscooter.3 gode råd fra Hilde

  1. Planlegg tidlig. Planleggingen er lurt å starte med innen 6-12 måneder før selve dagen.

  2. Tenk på plass. Det er viktig med god plass til gjestene deres, men også til eventuelle servitører som skal servere og skjenke.

  3. Unngå å gå rett i små detaljer. Tenk heller på hva slags dag dere har lyst til å skape, og ta valgene deretter. Hva slags atmosfære og stemning ser dere for dere? Bruk dette som startpunkt, det skaper en bedre sammenheng.


I Madhuset tilrettelegger vi for mer enn bare catering

Madhuset er mye mer enn kun catering. Hos oss kan du leie alt av utstyr, servitører og kokker. Vi har flotte lokaler, perfekt til bryllup og selskap. Vi har supre samarbeidspartnere og kontakter for kaker, blomster, dekorasjoner, ballonger og det meste som er viktig til et bryllup.


Bryllup 2024

Nå holder vi på med de siste bryllupene for i år, og vi er allerede godt i gang med sesongen for 2024, sier Hilde, som allerede har fått inn 25 bookinger for neste år.Vi holder for tiden på med å planlegge årets brudeshow sammen med fantastiske samarbeidspartnere hos oss i KRS Live. I år blir det litt annerledes, vi håper på å kunne invitere alle brudepar som har booket gjennom oss til kommende sesong, til å komme på prøvesmaking av bryllupsmenyen vår før showet. Dette tror vi vil være en gøy opplevelse for brudeparene våre, sier Hilde.

183 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page