top of page

Møt Kasia - En sentral person i Madhuset

Oppdatert: 26. mar. 2023

KRISTIANSAND: Katarzyna Przybylska (38), bedre kjent som Kasia, er Madhusets sentrale person og har vært en del av teamet lengre enn noen annen ansatt. Hun har jobbet seg opp fra oppvasken til en ledende stilling.


Line Byremo, daglig leder for Madhuset, beskriver Kasia som en uvurderlig ressurs for selskapet.


- Kasia er en av våre mest erfarne og dyktige ansatte. Hennes kunnskap og erfaring er viktig for oss. Hun er en sentral person i selskapet og en viktig del av vårt team, sier Byremo.Kasia har alltid likt matematikk og vært aktiv faglig siden hun var liten. Hun har ingen planer om å få barn og trives som en spontant og eventyrlysten person.
Foto: Marcos Flores / Flores Marketing

Opprinnelig fra Polen, slet Kasia med å finne arbeid før hun ble ansatt av Martin Graham i Madhuset. Hun opplevde at NAV var lite behjelpelig, og at hennes Bachelor i realfag og teknologi samt Mastergrad i kjemiteknologi gjorde henne overkvalifisert for mange av jobbene hun søkte på.


Før hun flyttet til Norge, jobbet Kasia i et laboratorium i Polen som produserte byggematerialer. Hennes arbeid involverte kvalitetskontroll før eksportering. Hun beskriver jobben som rutinepreget og annerledes enn jobben på Madhuset.


Madhuset er en positiv kontrast til rutinearbeidet hun var vant til fra Polen.


- I Madhuset vet du når du starter på jobb, men du vet ikke når du slutter, ler Kasia. Jeg elsker utfordringen med å gjøre hvert arrangement unikt og minneverdig.


Kasia er en lidenskapelig fitness-entusiast som trener regelmessig som en integrert del av sin livsstil. Hun ble først introdusert for fitness-verdenen av en polsk bodybuilder, omfavnet det fullt ut og har trent aktivt siden da.


- Jeg har alltid likt å være aktiv, og fitness var en naturlig utvidelse av det for meg," sier Kasia.


- Jeg har vært personlig trener i Polen og har tatt med meg treningen videre som en hobby siden da.


Kasia er en person som alltid søker nye muligheter for å lære og utvikle seg, noe som vises ved at hun har tatt fagbrev i servitør og er utdannet innen HR management. Hun mener det er viktig å aldri stoppe med å lære og utvikle seg, både personlig og faglig.Kaisa liker å ha kontroll og oversikt over oppgaver. Hun mener at stress ikke er en utfordring for henne.
Foto: Daniel Flores / Flores Marketing


- Jeg tror det er viktig å alltid strekke seg etter nye mål og lære nye ferdigheter. Jeg tar alle relevante kurs og studerer når jeg har tid, fordi jeg alltid vil bli bedre i jobben min.


Oppvokst på landsbygda i Polen, hvor hun tilbrakte mye av tiden på gården, har Kasia alltid hatt en sterk arbeidsmoral og en vilje til å lykkes. Disse verdiene har hjulpet henne med å jobbe hardt og være fokusert.Med Kasia i spissen fortsetter Madhuset å levere unike og minneverdige arrangementer for sine kunder og skape en arbeidsplass der alle ansatte har muligheten til å vokse og utvikle seg.
Foto: Daniel Flores / Flores Marketing

Hennes drivkraft og engasjement er et eksempel for alle i selskapet, og hun er en viktig ressurs i Madhuset.


Uansett hva fremtiden bringer for Kasia, er det klart at hun vil fortsette å jobbe hardt og bidra til å skape en positiv innflytelse, både på Madhuset og i alle andre aspekter av livet sitt.


Kasia er en sterk og inspirerende person som viser at ingen utfordringer er for store når man har viljen til å kjempe og aldri gir opp.


286 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page