top of page

Hvorfor velge Madhuset?

Madhuset leverer catering til alle typer arrangement, selskap og event.  I tillegg har vi utleie av selskapslokaler rundt omkring i Agder, og gode samarbeidspartnere. Vi driver også utleie av kokker og servitører til alt i fra private arrangement som bryllup, til hotell og restaurantbransjen. Madhuset serverer og leverer alltid god mat av høy standard, og tilpasset alltid etter dine behov og ønsker.

Catering & mat av høy klasse

Madhuset har flere års erfaring innen catering og har servert over 12 000 gjester i løpet av en kveld. Aktører som Palmesus og Sommerbris benytter seg av Madhuset sine catering tjenester. Det å kunne bidra til den beste gjesteopplevelsen gjennom matservering er vår rett og slett vår lidenskap.

Uansett arrangement eller feiring kan vår catering tilpasses til deres behov. Vi strekker oss langt for å servere våre menyer etter dine ønsker. Vi kan bistå med servitører, kokker,  lokaler, dekketøy og alt annet du måtte trenge for ditt arrangement. Vårt ønske er at du og dine gjester får en uforglemmelig opplevelse. 

Madhusets servitør serverer delikatesser på Palmesus 2022 i Kristiansand.
Kokk fra Madhuset smiler til kamera mens han jobber sammen med to kvinnelige ansatte fra Madhuset på kjøkkenet.

Catering er så mye mer enn bare mat

Det handler også om utmerket service. Ofte oppleves matlagingen som noe av det mest stressende ved både små og store selskap og arrangementer. Hvorfor ikke droppe det? La oss ta oss av det for deg! Vi lager retter etter dine ønsker slik at du får maten du liker av ypperste kvalitet. Og det beste av alt, vi tar med oss oppvasken for deg når du leier servise fra oss.

Møt ansiktene bak Madhuset

Her er gjengen som står for den daglige driften og tar i mot et hvert oppdrag med et smil.

bottom of page