top of page
Kremende Blåskjell - Madhuset

Hvorfor skal du velge Madhuset?

Madhuset driver utleie av selskapslokaler, leverer catering samt utleie av kokker og servitører til hotell og restaurantmarkedet i hele Norge. Vi drifter egne serverings steder og driver også for andre. Madhuset serverer alltid god mat av høy klasse tilpasset ditt arrangement.

Catering & mat av høy klasse

Madhuset har flere års erfaring innen catering og har servert over 12 000 gjester i løpet av en kveld. Aktører som Palmesus og Sommerbris benytter seg av Madhuset sine catering tjenester. Det å kunne bidra til den beste gjesteopplevelsen gjennom matservering er vår rett og slett vår lidenskap.

Uansett arrangement eller feiring kan vår catering tilpasses til deres behov. Vi strekker oss langt for å servere våre menyer etter dine ønsker. Vi kan bistå med servitører, kokker,  lokaler, dekketøy og alt annet du måtte trenge for ditt arrangement. Vårt ønske er at du og dine gjester får en uforglemmelig opplevelse. 

_Madhuset_Produktbilder_202200298-Enhanced.jpeg
VegetarShoot_FirstEdit (65 of 107).jpeg

Catering er så mye mer enn mat

Det handler også om utmerket service. Ofte oppleves matlagingen som noe av det mest stressende ved både små og store selskap og arrangementer. Hvorfor ikke droppe det? La oss ta oss av det for deg! Vi lager retter etter dine ønsker slik at du får maten du liker av ypperste kvalitet. Og det beste av alt, vi tar med oss oppvasken for deg når du leier servise fra oss.

bottom of page