top of page

Uforglemmelig bryllupscatering til din store dag

La Madhuset sørge for uforglemmelig catering på ditt bryllup. Vi forstår at din store dag er et spesielt øyeblikk, og vårt team er dedikert til å levere enestående mat og service for å gjøre dagen enda mer minneverdig. Vi tilbyr skreddersydde cateringalternativer som passer dine ønsker og behov, enten det er en intim feiring eller et storslått bryllup. La oss bidra til å skape magiske minner sammen.

Brud og brudgom drikker champagne i bryllupet deres.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Catering

Catering er det vi brenner for!

Til bryllup serverer vi alt i fra 3-retter til vår populære karibiske buffet. Vi tilbyr skreddersydde cateringalternativer som passer dine ønsker og behov, enten det er en intim feiring eller en storslått aften.

Lokaler

Vi har flotte samarbeidspartnere, med noen av de fineste selskapslokalene i Kristiansand og omegn. Se en oversikt under her.

beautifully-designed-wedding-table-forest.jpg
Planlegging

Vi hjelper deg med å skape den beste dagen! Vi setter av tid til planlegging for å kartlegge og tilrettelegge for deres behov og ønsker. Vi strekker oss langt for å skape deres drømmedag.

sparkling-glassware-stands-long-table-prepared-wedding-di.jpg
Leie av utstyr og personell

Gjennom oss kan du leie kokker og servitører som kan servere under hele bryllupet. Vi har profesjonelle og dyktige  hovmestere som er der for å hjelpe deg, slik at dere kan senke skuldrene og nyte øyeblikket. Vi leier også ut utstyr, alt i fra bord og stoler, til salt og pepperbøsser. 

bottom of page