top of page

Allergilister & buffetoppsett

Tapas
Husets tapas
Klassisk tapas
Eksklusiv tapas
Juletapas

Koldtbord
Klassisk koldtbord
Konfirmasjonsmeny

Julemeny
Juletapas
Julesmørbrød
Ribbebuffet

Pinnekjøttbuffet
Kalkunbuffet
Klassisk julebuffet
Eksklusiv julebuffet
Juledesserter

Eksotiske buffeter
Asian Fusion
Karibisk grillmeny

Indisk buffet
Meksikansk buffet

Havets festbord
Husets festbord
Klassisk festbord

Supper
Blomkålsuppe
Hot & spicy kyllingsuppe
Klassisk fiskesuppe
Linsesuppe

Småretter
Hot & spicy kyllinggryte
Biff Stroganoff
Lasagne
Cæsarsalat
Hjemmelaget hamburger
Kylling red curry

Grillaften

Grillmeny
Karibisk grillmeny

Buffetoppsett
Julebuffet
Poteter - rødkål - kålrabistappe - medisterkaker - mediterpølser - ribbe - pinnekjøtt - brun saus - sjysaus - tyttebær
Tapas/Koldtbord/konfirmasjonsmeny/karibisk grill/klassisk grill:
Alltid foccacia/brød og smør/aioli først - grønn salat - dressing - andre salater - andre kalde retter og elementer - varme poteter/ris/grønnsaker - kjøtt/fisk produkter i rekkefølgen fisk/fugl/svin/okse - saus
Asian fusion:
Alle kalde retter først - varmretter i følgende rekkefølge: ris - red curry - kikerter - røstipoteter - nan (røstipoteter og nan kan gjerne være i to halve bakker/1 vannbad) - asiatisk ribbe
Meksikansk buffet:
Lekser - nachochips - grønn salat - alle andre grønnsaker - tacokjøttdeig - sauser - ost
Havets festbord: 
Brød - smør - grønn salat - dressing - andre salater og grønt - kalde retter/elementer - varme retter i denne rekkefølgen: poteter - fisk/blåskjell - majones(sioli/rømmedressing

bottom of page