top of page
Allergilister & buffetoppsett
Tapas
Husets tapas
Klassisk tapas
Eksklusiv tapas
Juletapas
Koldtbord
Klassisk koldtbord
Konfirmasjonsmeny
Julemeny
Juletapas
Julesmørbrød
Ribbebuffet
Pinnekjøttbuffet
Kalkunbuffet
Klassisk julebuffet
Eksklusiv julebuffet
Juledesserter
Eksotiske buffeter
Asian Fusion
Karibisk grillmeny
Indisk buffet
Meksikansk buffet
Havets festbord
Husets festbord
Klassisk festbord
Supper
Blomkålsuppe
Hot & spicy kyllingsuppe
Klassisk fiskesuppe
Linsesuppe
Småretter
Hot & spicy kyllinggryte
Biff Stroganoff
Lasagne
Cæsarsalat
Hjemmelaget hamburger
Kylling red curry
Grillaften
Grillmeny
Karibisk grillmeny
Buffetoppsett
Julebuffet
Poteter - rødkål - kålrabistappe - medisterkaker - mediterpølser - ribbe - pinnekjøtt - brun saus - sjysaus - tyttebær
Tapas/Koldtbord/konfirmasjonsmeny/karibisk grill/klassisk grill:
Alltid foccacia/brød og smør/aioli først - grønn salat - dressing - andre salater - andre kalde retter og elementer - varme poteter/ris/grønnsaker - kjøtt/fisk produkter i rekkefølgen fisk/fugl/svin/okse - saus
Asian fusion:
Alle kalde retter først - varmretter i følgende rekkefølge: ris - red curry - kikerter - røstipoteter - nan (røstipoteter og nan kan gjerne være i to halve bakker/1 vannbad) - asiatisk ribbe
Meksikansk buffet:
Lekser - nachochips - grønn salat - alle andre grønnsaker - tacokjøttdeig - sauser - ost
Havets festbord:
Brød - smør - grønn salat - dressing - andre salater og grønt - kalde retter/elementer - varme retter i denne rekkefølgen: poteter - fisk/blåskjell - majones(sioli/rømmedressing
bottom of page